Сторінки

вівторок, 25 жовтня 2016 р.

Одне з найскладніших замовлень.

Для мене будь яке замовлення - це привід навчитись чомусь новому, спробувати нові матеріали, техніки, хитрощі. Намагаюсь завжди вигадати щось нове, навіть якщо роблю одну й ту саму річ кілька разів поспіль. Для мене це нагода рухатись вперед, розвиватить. А іноді трапляються замовлення коли практично все з нуля)). І це неймовірно захопливо і не менш складно.
  Мала влітку одне таке надзвичайне замовлення подарунок на весілля, сімейна книга-альбом.
Призначалась вона для творчіх молодят, найбільше для молодої ))), мала символізувати початок нового періоду їх спільного життя. Називалась дуже символічно Літопис нашого роду. Замовлення з ідеєю і глибким змістом від людтини, яку наша родина дуже поважає, а призначалась для публічної і відомої пари. І це надало неабиякої відповідальності моїй роботі.
Книга мала суттєвий розмір(сторінки всередині 30х26 см) і вагу, процес виготовлення зайняв близько двох тижнів. Не все давалось легко, м'яко кажучи))), двічі перешивала блок книги, повністю перероблювала коробку. Але натхнення яке супроводжувало мене протягом всього процесу було того варте! Від неймовірного підйому до стану коли руки просто опускались. Була і радість і реальні сльози, ну прям як у справжньому житті). 
Коли віддала замовлення, то просто лягла і лежала, не хотілось навіть ворушиться. Втома, нервова напруга, розгубленість, а чи впоралась, думки про те, чи сподобається подарунок молодятам, водночас полегшення, кайф від того, що я таки впоралась - все це не давало спокою цілий день. Одним словом дуже переживала. 
Мабуть тому тільки зараз нарешті пишу про це замовлення.
Фото в руках замовниці, щоб хоч трохи уявить масштаб.

Далі ще цікавіше.

Власниця любить мінімалізм, тому декор мінімальний, проте символічний. Стилізовані текстильні обручки, як символ сім'ї, ластівка - знак нового щасливого життя, квіти і гілочки - взаємна любов, ніжність і продовження роду. 
На першому розвороті текстильна рамка для фото молодят.
В середині чудовий, витончений папір The Promise від First Edition, з тисненням, фольгуванням. Гарний папір - це було основною вимогою в книзі. 
 Недекоровані сторінки - це теж так треба)), щоб власниця змогла використовувать альбом на свій розсуд, писать де заманеться, додавать фото або ні.

 Подекуди вшита плотна калька, для легкого ніжного ефекту.



Дякую, що заглядаєте!

Немає коментарів:

Дописати коментар