Сторінки

пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Великий дитячий комплект

Рік почався із замовлень. Зараз для мене це найкращій початок. Тим більше, що замовлення такі цікаві і надихаючі. Водночас складається ситуація, що зовсім ніколи сісти і написати в блог, поділитись зробленим. Думала, як таке може бути)), а виходить ще й як може! Часто читала в блогах, що дівчата віддають роботи навіть не сфотографувавши нормально. Відчуваю, що я дуже близька до такої ситуації)). 
Тож сьогодні так, що буде завтра не знаю, але ставлюсь до ситуації філософськи). Не буде стільки замовлень буду писати в блог і читати книжки. А поки що насолоджуюсь купою роботи! 
А про це замовлення не могла не написати. Маштабне, цікаве і дуже було приємно працювати із замовницею. Нижче багато фото, альбом, мамині скарби, і коробка для перших речей малюка. В нагоді стала колекція Little Bear від Scrapmir.
Коробочка мамині скарби зроблена у вигляді кімнати. Робила таку вперше і дуже вподобала цю ідею.
В ці шухлядки просто закохалась в процесі виготовлення. Нехай неідеальні, але зроблені з любов'ю! Робити різні коробочки, будиночки із картону то моя особлива любов.


Картина в рамі ). В якості рами чудовий тоненький чіпборд Artistic Line. Замовила вперше і він мені дуже сподобався. 
З іншого ракурсу добре видно рамку для фотографії.
Великий короб робився по розміру альбому, але зберігатись там будуть перші одежинки малюка.
На кришці теж рамка для фотографії, цього разу текстильна.

Шейкер трохи ближче.
 І альбом про перший рік життя маленького Тиграна. Розмір альбому близько 24х27 см для фото10х15 см. Має багато кишеньок, тегів, карток для записів.













 В кінці великий крнверт для фотографій та різних записів.
 Дякую, що заглядаєте!

Немає коментарів:

Дописати коментар