Сторінки

вівторок, 28 лютого 2017 р.

Зелена кулінарна книжечка №... і її історія

Кулінарні книги доволі часто роблю на замовлення. Майже завжди в мене замовляють книгу в зеленій обкладинці. Прям якась зачарована ця зелена книга!)) 
Сьогодні покажу кулінарку, яку робила на замовлення в подарунок для чоловіка. Саме тому вона більш стримана в декорі. Рука не піднімалась додати квітку чи ажурну вирубку. Хоча замовниця не обмежувала і не мала нічого проти квітів)).
Але так вийшло, що книга лишилась без замовниці. Причиною тому став один рядок українською мовою, оригінальна назва мого блогу, що містилась на бірці сзаду на обкладинці книги. За домовленістю книга була російською мовою, назви розділів, написи, таке інше. А цей єдиний рядок для дівчини став цілою проблемою. Виявилося, що я маю попереджати про те, що на виробі можуть бути написи українською, навіть якщо це логотип. Для мене то було величезним неприємним відкриттям!!! І зрештою, остаточне рішення було за мною. Нічого не виправила і не віддала їй книгу. Такий мала досвід!))
Але досить про сумне! Все, що не робиться, то на краще! Знаю, що ця кулінарочка невдовзі знайде собі більш толерантні і турботливі ручки.




Книжечка має 320 сторінок тонованих кавою, 5 декорованих розділів.




 Назви розділів виймаються, отже їх можна міняти місцями на свій розсуд.
 Дякую, що заглядаєте!

Немає коментарів:

Дописати коментар